duminică, 22 iulie 2012

Zodii

uvinte cheie pentru zodia Balanta: inteligenta, prietenie, imaturitate Puteri speciale: citirea oamenilor Caracteristici pentru zodia Balanta: Ai o relatie speciala cu toate persoanele cu care intri in contact. Relatiile pe care le ai cu prietenii si familia sunt destul de consolidate. Puterea ta speciala consta in faptul ca reusesti sa citesti oamenii si poti vedea ce este bun si ce este rau in acestia. Reusesti sa privesti dincolo de aparente si puterea ta de observatie niciodata nu da gres
Cuvinte cheie pentru zodia Berbec: incapatanare, maturitate, incredere Puteri speciale: intuitie Caracteristici pentru zodia Berbec: Esti o fire directa, care stie ce isi doreste de la viata. Ai o intuitie extraordinara care te ajuta sa iei deciziile in viata. Te lasi urmata de ceea ce gandesti si niciodata nu ii asculti pe cei din jurul tau. Simti exact ceea ce trebuie sa faci si stii ca daca ai incredere in tine, te vei descurca de minune, chiar si in cele mai dificile situatii.
Cuvinte cheie pentru zodia Capricorn: putere, prietenie, simpatie Puteri speciale: descifrarea viselor Caracteristici pentru zodia Capricorn: Esti o fire dominata de manie si mandrie, care cunoaste diferenta dintre bine si rau. Pentru tine, fiecare vis are o semnificatie. Fie ca ti s-a intamplat, ti se intampla sau ti se va intampla, intotdeauna esti atenta la ceea ce visezi deoarece simti ca respectivul vis are o mare influenta asupra vietii tale.
Cuvinte cheie pentru zodia Fecioara: timiditate, prietenie, simpatie Puteri speciale: premonitii Caracteristici pentru zodia Fecioara: Esti o fire puternica si inteligenta. Perfectionista in gandire, ai totul pregatit pentru momentele dificile. Ai un dar aparte, acela de a presimti cand ceva este pe cale sa se intample. Cei din jurul tau te asculta deoarece, de cele mai multe ori, nu ai dat gres, iar premonitiile tale s-au adeverit .
Cuvinte cheie pentru zodia Gemeni: sensibilitate, inteligenta, senzualitate Puteri speciale: legatura stransa cu viitorul Caracteristici pentru zodia Gemeni: Esti o fire nehotarata, prietenoasa si timida. Poti fi influentata destul de usor de cei din jurul tau deoarece faci orice pentru a ii multumi. Gandesti tot timpul pozitiv si ai incredere in majoritatea oamenilor. Ai un dar aparte, in care poti sa prevezi actiunile prietenilor si familiilor deoarece analizezi lumea in detaliu si iti cunosti apropiatii foarte bine incat stii ce gandesc si cum reactioneaza.
Cuvinte cheie pentru zodia Leu: orgoliu, incapatanare, afectiune Puteri speciale: control Caracteristici pentru zodia Leu: Esti o fire schimbatoare, incapatanata si impunatoare. Pentru tine puterea reprezinta totul. Iti doresti sa te afli la conducere, sa domini, sa dai ordine si sa fii ascultata. Simti nevoia de a fi in centrul atentiei si faci tot posibilul pentru a fi ascultata atunci cand ai ceva de zis.
Cuvinte cheie pentru zodia Pesti: sensibilitate, comunicare, energie Puteri speciale: puteri paranormale Caracteristici pentru zodia Pesti: Esti o fire vesela, comunicativa si foarte prietenoasa. Zodia Pesti este considerata zodia cu cele mai multe puteri paranormale din zodiac. Ai premonitii, stii sa iti deslusesti visele si recunosti senzatiile interioare care prevestesc o intamplare sau un moment fericit din viata ta.
Cuvinte cheie pentru zodia Rac: tandrete, mandrie, curiozitate Puteri speciale: prietenia Caracteristici pentru zodia Rac: Esti o fire foarte prietenoasa si sincera. Familista din fire, ai face orice pentru a iti ajuta prietenii. Ai o relatie destul de speciala cu cei din jurul tau si iti dedici majoritatea timpului prietenilor si familiei. Iti place sa ii ai aproape, sa ii ajuti si sa le fii alaturi in momentele dificile, oferindu-le sfaturi si ajutorul tau neconditionat.
Cuvinte cheie pentru zodia Sagetator: ambitie, optimism, maturitate Puteri speciale: relatie speciala cei din jurul tau Caracteristici pentru zodia Sagetator: Esti o fire prietenoasa, plina de viata si sincera. Iti place sa fii in centrul atentiei si, datorita calitatii tale speciale, te integrezi imediat intr-un nou cerc de persoane. Ai foarte multi prieteni, concentrandu-te foarte mult pe relatiile pe care le ai cu cei din jurul tau.
Cuvinte cheie pentru zodia Scorpion: libertate, curaj, incredere Puteri speciale: curajul Caracteristici pentru zodia Scorpion: Esti o fire agila, destul de posesiva si descurcareata. Iti place sa ai o viata agitata, sa fii tot timpul in miscare, sa iti infrunti temerile si sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Urasti rutina si faci tot posibilul pentru a nu ajunge o persoana plictisitoare, cu o viata linistita. Spirit aventurier, vrei sa descoperi, sa inveti si sa te bucuri de tot ce iti ofera viata.
Cuvinte cheie pentru zodia Taur: prietenie, sensibilitate, familie Puteri speciale: forta propriei persoane Caracteristici pentru zodia Taur: Esti o fire incapatanata, care incearca sa se descurce singura. Duci o lupta interioara cu propria persoana, care te indeamna sa te autodepasesti. Esti obsedata de succes si faci tot posibilul sa fii prima pe toate planurile. Faci orice si muncesti oricat pentru a avea bani si a te bucura de viata pe care o meriti.
Cuvinte cheie pentru zodia Varsator: prietenie, curaj, sensibilitate Puteri speciale: increderea in oameni Caracteristici pentru zodia Varsator: Esti o fire sensibila, prietenoasa si idealista. Nu iti place sa fii singura si de aceea faci tot posibilul sa fii inconjurata de familie si prieteni. Puterea ta speciala este faptul ca ai o relatie speciala cu oameni si le oferi acestora increderea si prietenia ta. Prietenii tai te apreciaza si te sustin in toate deciziile pe care le iei deoarece stiu ca esti un prieten adevarat, care ar face acelasi lucru pentru ei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu